In 2008 heb ik mijn opleiding tot ambachtelijk meubelmaker afgerond en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf.

Met hout werken vind ik een avontuur. Dat komt omdat elke houtsoort unieke eigenschappen heeft, zoals in hardheid, flexibiliteit en vormvastheid. Ook de kleur en natuurlijke uitstraling zijn telkens anders. Bij het maken van een meubel gaat het bovendien om de vorm als geheel. Deze moet kloppen. Ik streef daarom naar een balans in hoogte, breedte en diepte. Ook wil ik de verhoudingen tussen de onderdelen met elkaar in harmonie brengen en verbindingen geraffineerd wegwerken. Zo probeer ik hout naar mijn hand te zetten.

Mijn werk kenmerkt zich door lichte ontwerpen met een krachtige uitstraling. Meubelen die robuust zijn in hun natuurgetrouwe verschijningsvorm, maar door ranke elementen en subtiele rondingen een zekere elegantie meekrijgen. Die combinatie maakt het meubel tot een even functionele als sierlijke aanwinst van uw interieur. 

Op deze site ziet u een kleine selectie van mijn werk, naar eigen ontwerp of in opdracht gemaakt. Wilt u meer zien of weten, neem dan gerust contact met mij op.